Hjälp till att ragga medlemmar!

Desto fler vi blev, desto billigare anslutningsavgift blir det för oss alla! Hoppas att alla medlemmar gör det bästa för att prata med sina grannar och eventuella vägföreningar. Ni som kommer upp hit till jul och nyår, får gärna fråga varenda kotte ni möter om de känner till vårt fiberprojekt och vår nya hemsida www.grovelfiber.se. Det är ganska bråttom att ansluta sig, för vi måste omgående in med en ansökan till Länsstyrelsen Dalarna innan bidragspengarna tar slut. Vi måste då veta hur många vi blir för att kunna beräkna våra kostnader.

I går skickade vi ut tre stycken e-postutskick. Ett till alla som svarat positivt på vår första enkät. Vidare ett vardera till alla fastighetsägare i Ollarsliden och Västsätern som inte besvarat den tidigare enkäten. Björnliden, Lövåsen och Sågbäckens vägföreningar har själva lovat att göra utskick till sina medlemmar. Vi har också infört en annons i kommande Fjällposten då jul och nyårsnumret kommer att ligga ute i fyra veckor. Vi kommer också att sätta upp plakat på alla anslagstavlor vi känner till i området.

4 svar på ”Hjälp till att ragga medlemmar!

  1. Var uppe i helgen och hittade gammal information om projektet. Viktigt att det ligger korrekt och aktuell information framme. Som tur var ringde jag en av kontaktpersonerna så jag fick rätta uppgifter. I den foldern stod det bla. att det kostade ca 20 000 /anslutning.
    Nu var det tydligen ca 15´och det gjorde mig intresserad i.a.f. 🙂

    • Självklart ska ingen gammal information ligga ute. Men vi är nu bara tre stycken som är engagerade i arbetet och det är svårt att hinna med allt.
      Hör gärna av er till styrelsen om ni är villiga att hjälpa till! Vi söker just nu bland annat personer som kan vara aktiva och bidra med arbete i interimsstyrelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.