Statusuppdatering torsdag vecka 27

Arbetslag 1 med den större maskinen är inne i Sågbäcken och drar efter vägarna. Men det är lite problem med omarkerade kablar som ligger precis under vägbanan! Vi har därför fått stanna upp och Stråkens El mäter nu utmed vägarna för att se ifall det finns fler kablar innan vi fortsätter. I mitten/slutet på nästa vecka (28) flyttar arbetslag 1 ned till Sågliden och gör klart där. Sedan fortsätter de norrut mot Storsätern/Grövelsjön. Exakt när det senare sker vet vi inte just nu och får återkomma efter vi vet hur det går i Sågliden.

Arbetslag 2 med mindre maskiner fortsätter några dagar till i Lövåsen och flyttar sig sedan till Sågbäcken och tar vid efter arbetslag 1. Så under vecka 28 och 29 är det bland annat aktuellt för grävning på enskilda tomter i Sågbäcken.

Vi har också haft ett arbetslag som tryckt genomföringar under vägar men de åker hem nu och återkommer om någon vecka och fortsätter.

Vi återkommer med nya statusrapporter minst 1-2 gånger i veckan!

Tryckning under väg

Tryckning under väg

Reparation av omarkerade elkablar

Reparation av omarkerade elkablar

2 svar på ”Statusuppdatering torsdag vecka 27

 1. Hej!
  Jag har några bitar av VP-rör över. Det finns både 12 mm och 16 mm, det går ju inte år så många dm, då man borrar genom väggen.
  De står fasttejpade vid en björk vid vår P-plats till stuga Björnliden 158. På skylten på björken står det Björnbacka 158. Ta så mycket som ni behöver, ta med en kniv/såg för att kapa rören.
  Hälsningar
  Gabriel

  • Tack Gabriel, mycket uppskattat! Jag var och hämtade en kortare bit VP 12 mm under veckan och gjorde klar min montering av väggenomföring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *