Statusuppdatering vecka 21

Svetsningen är klar inom vårt bynät. Vid inmätningen hittades en del svetsfel vilket är vanligt. Dessa fel rättas nu till och kontrollmäts.Grus är beställt till återställningen i de olika stugområdena. Återställningsarbetena görs av PeRo och i samråd med de områdesansvariga i respektive vägförening.

I styrelsen arbetar vi nu med slutredovisningen av projektet som ska vara klar i god tid innan 10e juni. Alla kostnader sammanställs och planer för den fortsatta driften och underhållet tas fram. All dokumentation av nätet samlas och arkiveras.

Svetsning pågår på sträckan Idre-Grövelsjön och beräknas vara klar kommande vecka.
Vecka 23 görs kontakteringsarbete och montering av ODF i teknikbodarna.
Samma vecka färdigställs också förbindelserna i Idrebyn samt inmätning och slutdokumentation.
En kapacitetshöjning till 10Gbit ska göras i nätet som försörjer Särna och Idre för att klara den ökade belastningen.

Hälsningar

Anders

5 svar på ”Statusuppdatering vecka 21

 1. Bra jobbat och en stor eloge till Er alla som lagt ner så mycket arbete och vedermödor för att vi ska få fiber till Grövelsjön. Än en gång ett från hjärtat kommande stort tack för vad Ni har åstadkommit.
  Hoppas att fler medlemmar uppskattar Ert arbete!
  Hälsningar
  Mats Olof Nises, Ollarsliden.

 2. Også fra os: Tak til Er som har arbejdet så hårdt og fint for at få fibernettet i gang. Vi glæder os til at det kommer i gang i sommer.
  Vibeke og Hans Jørgen, Sågbäcken 47.

 3. Tack Anders för information och tack till er alla som lägger ner massor av tid och jobb för att vi ska få fiber. Bror å Agneta Wahlström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *